Matrix

Moisture Me Rich

Total Results Moisture Me Rich biedt een oplossing voor droog, dof haar. De producten zijn verrijkt met glycerine voor herstel van de vochtbalans.

 

             

Color Obsessed 

Total Results Color Obsessed biedt een oplossing voor gekleurd haar. De producten zijn verrijkt met anti-oxidanten voor optimale kleurbescherming.

 

Hello Blondie

Total Results Hello Blondie biedt een oplossing voor natuurlijk blond haar, blondgekleurd haar of haar met highlights. De producten zijn verrijkt met kamille-extract voor een stralende blonde kleur.

Mega Sleek

Total Results Mega Sleek biedt een oplossing voor weerbarstig haar met pluis. De producten zijn verrijkt met shea butter voor controle en om pluis te helpen voorkomen.

High Amplify

Total Results High Amplify biedt een oplossing voor fijn, futloos haar. De producten zijn verrijkt met proteïne voor langdurig volume.

Curl Please

Total Results Curl Please biedt een oplossing voor gekruld haar. De producten zijn verrijkt met jojoba olie voor levendige krullen zonder pluis.

So Long Damage

Total Results Repair biedt een oplossing voor beschadigd, breekbaar haar. De producten zijn verrijkt met ceramide voor herstel en versterking van het haar .